Cum comand

Cum comand?

Comanda se face numai on-line folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii de inregistrare si trimitere comanda. 

Pentru a efectua o comanda on-line este necesar sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea se face prin completarea tuturor campurilor necesare din sectiunea Creaza cont (in partea de sus a paginii) urmata de oparatiunea Creaza cont nou.

Daca sunteti un utilizator inregistrat, pentru a intra in modulul de comenzi on-line, apasati butonul Autentificare si introduceti datele de identificare. Dupa identificarea clientului acesta poate comanda orice produs prin apasarea butonului Adauga in cos din dreptul produsului respectiv. De asemenea se poate alege o cantitate diferita de 1, din acel produs. Daca doriti sa renuntati la un produs va rugam sa apasati simbolul Delete din dreptul produsului respectiv. Procedura se repeta pana la definitivarea comenzii. 

 Finalizarea comenzii. Este ultimul pas pentru a considera comanda valida. Cand ati introdus toate produsele dorite in "Cos" apasati pe "Plasare comanda". Verificati Adresa de livrare si de facturare. Daca doriti sa primiti comanda la o noua adresa, apasati "Adauga adresa noua", pe care o puteti selecta ulterior din "Alegeti adresa de livrare" care se afla putin mai sus. 

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 14:00 (dupa-amiaza) se vor procesa a doua zi!

- dupa ce ati efectuat comanda, veti fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre echipa de vanzari pentru confirmare si disponibilitate

- timpul de onorare pentru o comanda este de minim 1 zi si maxim 3 zile , dupa confirmarea telefonica

- daca durata de onorare a comenzii nu este convenabila pentru dvs., comanda se poate anula

- o comanda neconfirmata telefonic, se anuleaza in 3 zile

Cum platesc?

- factura cu produsele cumparate, o veti gasi in colet
- plata produselor se poate face la primirea coletului (ramburs) la curier, caz in care veti primi chitanta; in acest caz se percepe o taxa de ramburs care este perceputa de curier si este suportata de dvs; 
- se poate alege si plata prin ordin de plata (transfer bancar) pe baza unei facturi proforme, insa produsele se pot ridica sau trimite, doar dupa ce contravaloarea comenzii intra in contul nostru; in acest caz se evita plata taxei de ramburs. 

-ONLINE IS LEHET RENDELNI

Care sunt taxele pentru transport ?

Produsele achizitionate de pe site-ul www.partyserv.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid.

Transportul produselor comandate se efectueaza prin intermediul firmei de curierat rapid DPD cu care societatea noastra are incheiat contract de livrare. Aceste firme asigura livrarea comenzii intr-un interval de 24-48 de ore de la expedierea acestora, in localitatile in care exista puncte de lucru DPD. 

Taxe transport:
- Pentru comenzi de pana in 200 lei (valoare fara TVA), produsele se ridica de catre beneficiar de la magazinul Party , de la Odorheiu Secuiesc, Str.Bethlen Gábor Nr.52

Tarife nationale:

Nr expedieri / luna 

10-100

Document

14

Tarif primele 3 kg 

16

Kg aditional 

0.9

 

Tarifele nu contin TVA si sunt exprimate in RON.

 

 

  • Pentru orice expediere ce depaseste greutatea de 50 kg, se va aplica o taxa de 50 Ron/colet! 

 

    • ** Livrarile usa la usa se realizeaza in 24-48 h cu exceptia localitatilor din Delta Dunarii si a celor cu timp de tranzit special
    • ***Pentru expedieri prin automatele DPD, greutatea maxima admisa per colet este de 20kg, iar dimensiunea maxima admisa este de 60x35x37cm

 

  • ****Greutatea maximă admisă per colet este de 31.5 kg pentru expedieri nationale si internationale.

 

- Pentru comenzi mai mari de 250 lei (fara TVA), produsele se livreaza gratuit in 20 km district sau, contracost, prin curier rapid, in localitatile de provincie. 

In cazul localitatilor mici este foarte posibil ca taxa de transport sa fie mai mare, luandu-se in considerare distanta pana la un oras principal in care cei de la DPD au sediu. In acest caz o sa fiti contactat de unul din operatorii nostri.

ATENTIE! Comenzile plasate dupa ora 14:00 (pranz) vor fi procesate a doua zi!

Recomandam verificarea coletelor in momentul receptiei, in scopul preintampinarii unor eventuale neplaceri!

Pentru orice alte informatii ne puteti contacta:

   - E-mail: comenzi@partyserv.ro

   - Tel: 0721740583